Uși batante sub formă de kit. Premieră în România

usi batante kit
Uși batante sub formă de kit, le puteți asambla chiar dvs. Aduc economie de energie!

Sistemul de uși batante DarFlex va pătrunde rapid pe piața de profil din România. Acestea sunt un proiect dezvoltat și implementat de Dartech L&L la sediul său din Timișoara. Deși sistemul în sine nu este o noutate absolută, el este produs și implementat pentru prima oară în România.

Ușile batante DarFlex reprezintă de fapt o alternativă la clasicele perdele din fâșii de PVC transparent. Avem convingerea că firmele care au nevoie de protecție termică a spațiilor de producție vor găsi extrem de interesant acest produs.

Sistemul DarFlex oferă câteva avantaje care fac ca ușile noastre să fie superioare altora existente. Mai jos, expunem câteva caracteristici de  care trebuie să țineți cont.

Reducerea cheltuielilor cu energia electrică

Americanii au ajuns la concluzia ușile batante montate în restaurante sau spații comerciale aduc o economie lunară de aproximativ 18-20 % din cheltuielile cu energia electrică. După cum se știe, în SUA conceptul de ușă batantă este intens folosit încă din vremea „vestului sălbatic”. Așa numitele „swing door” sunt folosite la aproape toate căile de acces. Fie că este vorba de un restaurant, un bar sau un magazin.

usa batanta Timisoara
Usa batanta comercializata sub forma de kit Dartech Timisoara

Montaj extrem de simplu

Ușile DarFlex sunt livrate sub formă de kit pe care-l puteți monta cu ușurință.

Se folosește folie PVC transparentă (folie cristal) cu grosimea de 2 sau 3 mm.

Dacă veți studia imaginile veți observa că asamblarea ușilor batante nu ridică probleme. Orice persoană cu abilități tehnice obișnuite va fi în stare să monteze kitul DarFlex.

Cele trei etape de montaj instalare sunt explicate în continuare.

 • Fixarea în dibluri; acestea se fixează pe perete cu dibluri. Este posibilă orice variantă de perete, din beton, lemn sau oțel, singura condiție este să ofere rezistența necesară.
  schema montaj dibluridibluri usa batanta
  Schema de montaj la usa batanta, diblurile
 • Fixarea în balamale; Panourile din PVC transparent se prind pe un sistem din oțel inoxidabil care are rol de susținere a tăbliei ușii, de balama. Acesta va avea dimensiunea în funcție de cât de mare este deschiderea de la ușa batantă.
  balamale usa batanta PVC
  Schema de montaj balama la usa batanta DarFlex

 • Montajul final al kitului DarFlex, nu va reprezenta nicio problemă. Suntem convinși că nici ultima etapă nu va reprezenta vreo dificultate.
  usa batanta
  Usa batanta la final

Utilitatea ușilor batante DarFlex

Prin deschiderea acestora, care este dată de construcție, pot trece cu ușurință persoanele care deservesc spațiul. De asemenea, poate fi dus transpaletul sau electrocarul.

Credem că după ce le veți monta veți aprecia ușile batante DarFlex la adevărata lor valoare. Utilitatea tehnică și economia realizată sunt avantaje pe care nu le puteți ignora.

Pentru comenzi sau orice alte detalii suplimentare vă invităm să ne contactați printr-una din metodele posibilitățile oferite de pagina de contact.

Alte tipuri de ușă batantă

Dartech L&L execută pentru dvs și alte tipuri de ușă batantă. Apăsați butonul de mai jos pentru detalii. Ne deplasăm oriunde în România.

certificat conformitate toata gama de usi batante