Perdele PVC industriale; fă-ți singur!

perdele PVC industriale
Perdele industriale din benzi de PVC

Putem spune că nu există spații industriale sau comerciale fără să aibă perdele din PVC! Măcar o perdea pentru protecție și izolare sau pentru separarea a două arii de producție, ori să fie realizată delimitarea între produse sensibile și traficul obișnuit, și tot vom găsi. Este o realitate incontestabilă și ea a apărut încă de dinainte de pandemie, nu este nicidecum un rezultat al acesteia.

perdele pvc industriale
Rola de material standard din care executăm perdele PVC pentru aplicații industriale

Marea inovație în ceea ce privește acest subiect este că o gamă largă de perdele industriale din PVC, realizate din fâșii transparente sau color le puteți face chiar dvs. Puteți realiza montajul și singuri, după ce primiți prin curier coletul de la noi. Procedura de montaj este relativ simplă și nu trebuie decât să urmați instrucțiunile noastre.

Fă-ți singur o perdea industrială din benzi de PVC

Să-ți faci sau să-ți montezi singur ceva – nu neapărat o perdea din benzi de PVC ci chiar o instalație de producție sau un sistem care să producă la rândul lui – este una dintre cele mai mari descoperiri din marketing. Am putea spune că sistemul „Build Your Own Today” sau „Make it Yourself” este printre cele mai mari inovații de marketing/producție de la linia de montaj a lui Ford. Vă reamintim, uzinele Ford introduceau în 1913 linia de montaj, un pas important în transformarea automobilului. În sensul că de atunci, acesta a devenit un produs mult mai ieftin.

Montează-ți singur (o perdea din fâșii din PVC, de exemplu) este așadar un slogan care „merge” foarte bine pentru activitățile industriale. Avantajele unei astfel de manopere ar fi:

  • prețul scăzut, nu mai plătiți unul-doi tehnicieni de la firma care livrează perdele industriale, respectiv Dartech L&L;
  • certitudinea calității, căci dacă montajul este realizat de către dvs înșivă, aveți tot interesul să faceți cum scrie la carte;
  • câștigați timp, căci altfel, prin apelarea la tehnicienii noștri, va trebui să realizăm în prealabil o programare;
  • economii cu mentenanța și service – aceasta deoarece dacă dvs ați montat-o, veți ști cu siguranță să o și reparați. Nouă ne va rămâne să vă expediem eventualele piese care se deteriorează accidental. Sau, fiind totuși vorba de o perdea din PVC, dacă este „agățată” sau ruptă, putem face operațiuni de termosudare, detalii găsiți pe pagina Prelate PVC.
perdea PVC
Perdea din fâșii de PVC de la Chevereșu Mare/Timiș, fabrică de mobilă

Avantajele unei perdele industriale din benzi de PVC

Probabil că marele atu al unei astfel de perdele este dat de delimitarea spațiilor de producție. Cine a lucrat într-un atelier cât de mic știe despre ce este vorba. Să enumerăm totuși, pe scurt, avantajele unor perdele industriale realizate din PVC.

  • Delimitare și separare, face posibil totuși trecerea cu mijloace de transport de tipul electrocarului, transpalet…
  • crește gradul de confort al personalului, ferindu-i pe muncitori de curenții de aer;
  • limitează considerabil traficul biologic;
  • izolează termic și fonic.

Sunt doar cele mai vizibile avantaje. Avem convingerea că în timp veți remarca utilitatea acestor perdele industriale.