perdea camera frigorificaPerdeaua din benzi PVC pentru camere firgorifice este realizată din materiale rezistente la temperaturi scazute -30 sau -60 0C, cu o suprapunere de minim de 30% a fasiilor.

Perdeaua pentru camera frigorifica are rolul de a crea un ambient cu temperatura constantă. Astfel, rezultă o economie de energie si o viata mai lunga a aparatelor de racire.

In momentul manipularii marfurilor din camerele frigorifice,  aerul rece intra in contact cu aerul cald, astfel se creeaza condensul. Acesta, ajungand in camera frigorifica se depune sub  forma de gheata si poate afecta sistemul de racire si chiar afecta calitatea produselor.

Pentru a preîntâmpina aceasta problema, vă recomandăm să montați perdele din fasii pvc.

Prin utilizarea de perdea din fasii pvc veti economisi resurse si chiar si in timpul unui trafic mare in aceste zone, veti mentine temperaturile constante.

Pentru masina frigorifica

perdea masina frigorifica

Perdeaua PVC pentru masini frigorifice este realizată și ea din benzi PVC rezistente la temperaturi scazute, cu o suprapunere de minim de 30% a fasilor. Materialul este de calitate inalta si se preteaza in orice industrie alimentara, nu afecteaza alimentele sau alte produse prin contactul direct cu acestea. Perdeaua masinii frigorifice are rolul de a mentine temperatura in interiorul masini frigorifice pe toata durata manipulari de marfa, aceasta va ajuta sa economisiti in asa fel combustibil.Poate fi montat atat pe masini frigorifice cat si masini nefrigorifice.

Perdeaua pentru masini poate sa fie fixa sau mobila. Cea pentru masini are un sistem de prindere realizat din otel inoxidabil sau aluminiu.

Perdeaua mobila pentru masini are avantajul pentru ca putem realiza spatiul de racire mai mic sau mai mare in functie de cantitatea de marfa transportata. Acesta ajuta la o mai mare economisire de combustibil in cazul transporturilor de cantitate de marfa mai mica, prin tragerea perdelei la jumatatea masini.Sistemul este realizat pe sistem de sine C-Rail Vasel Ltd.

Vitrine frigorifice

vitrina frigorifica

Pemite accesul foarte usor catre produse. Perdeaua PVC are rolul de a economisi energie si de a nu mai raci si zonele de langa vitrine, aceasta racoare in zona de vitrine frigorifice o simtim de fiecare data cand mergem la cumparaturi.

Perdeaua ajuta ca acele zone sa nu mai fie zone friguroase. Ajuta si la păstrarea condițiilor de valabilitate ale produsele deoarece acesta creaza o temperatura constata in vitrine si nu se pierde temperatura in exterior.

Perdeau pentru vitrine firgorifice se poate monta cu sistem special creat pentru vitrine din plastic sau la cerere se poate realiza prindere din aluminiu.

Vă interesează produsul? Sunati-ne!
+40.724.023.405
Formular-Cerere oferta