Grupul  DarTerch este cel mai mare distribuitor de Role PVC,Coala PVC,Covoare Cauciuc si producator de perdele din fasii pvc  si usi batante cu coala pvc din Sudul Europei.
 
Multumita dezvoltarii noastre acum suficient consolidate ,avem o baza de clientii si distribuitori in continua extindere.
 
Cheia succesului : 
  • preturi rezonabile
  • produse de inalta calitate
  • fiabilitatea noastra
  • termen scur de livrare
In timpul activitatilor noastre realizam produse  din materiale de inalta calitate, pentru a acoperi cea mai larga piata posibila, adaptarea la asteptarile de astazi si provocarilor.Experienta profesionala si competivitatea ne caracterizeaza.
 
Scopul activitati noastre este de a servi clientii nostri cu servicii de calitate si produse de calitate. Am reusit dupa un inceput cu greutati si succese, sa trecem peste toate provocarile create si ne respectam promisiunile, de a oferi servicii si produse de calitate. Impreuna cu parteneri nostri atat din tara cat si din strainatate am realizat contracte stabile si discutii, legate de a oferi clientului ce is doreste cu un pret cat mai bun.
Dorim sa va oferim si dumnoeavoastra servicile si produsele,necesare pentru a ajunge, impreuna la succese, fiindca:
 
„Serviciul este mai important de cat profitul, profitul nu este un scop, ci un rezultat al serviciului”(Henry Ford)
 
Profilul nostru principal:
  • Distributia de materiale prime din pvc , si produse realizate din acestea. Sunt realizate la dimesiunile necesare dumnevoastra cu sistem fix de prindere sau pe sistem de glisare.
  • Noi oferim produsele noastre pentru acele companii in care se acorda atentie reduceri pierderilor de energie si este importanta santatea angajatilor.
  • Noi incercam sa oferim clientilor nostri calitatea excelenta a produselor noastre si serviciile noastre la cele mai bune preturi dupa cercetarea noastra de piata.

Spercam ca veti fi in curand printre parteneri nostri.

Va dorim o navigare placuta in continuare.

Echipa DarTech L&L