vitrina frigorificaPerdeaua pentru vitrine frigorifice este realizat din fasii pvc, care permit accesul foarte usor catre produse.
Perdeaua are rolul de a economisi energie si de a nu mai raci si zonele de langa vitrine, aceasta racoare in zona de vitrine frigorifice o simtim de fiecare data cand mergem la cumparaturi.

Perdeaua ajuta ca acele zone sa nu mai fie zone friguroase.Perdeaua ajuta si la valabilitatea produsele deoarece acesta creaza o temperatura constata in vitrine si nu se pierde temperatura in exterior.

Perdeau pentru vitrine firgorifice se poate monta cu sistem special creat pentru vitrine din plastic sau la cerere se poate realiza prindere din aluminium.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”4″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vă interesează produsul? Sunati-ne!

+40724.023.405