perdea masina frigorificaPerdeaua pentru masini frigorifice este realizat din fasii rezistente la temperaturi scazute, cu o suprapunere de minim de 30% a fasilor. Materialul este de calitate inalta si se preteaza in orice industrie alimentara, nu afecteaza alimentele sau alte produse prin contactul direct cu acestea. Perdea masina frigorifica are rolul de a mentine temperatura in interiorul masini frigorifice pe toata durata manipulari de marfa, aceasta va ajuta sa economisiti in asa fel combustibil.Poate fi montat atat pe masini frigorifice cat si masini nefrigorifice.

Perdeaua pentru masini poate sa fie fixa sau mobila.

Perdeaua fixa pentru masini are un sistem de prindere realizat din otel inoxidabil sau aluminiu.

Perdeaua mobila pentru masini are avantajul pentru ca putem realiza spatiul de racire mai mic sau mai mare in functie de cantitatea de marfa transportata.Acesta ajuta la o mai mare economisire de combustibil in cazul transporturilor de cantitate de marfa mai mica, prin tragerea perdelei la jumatatea masini.Sistemul este realizat pe sistem de sine C-Rail Vasel Ltd.

Perdaea din fasii pvc pentru masina frigorifica

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”21″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”4″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vă interesează produsul? Sunati-ne!

+40724.023.405